Workshops

16 september kl 11.00 – 13.00

Ashtanga Yoga Gävle

Brunnsgatan 54, 802 52 Gävle

 

Knipworkshop med

Karin Björkegren Jones

För kvinnor är knipet livsviktigt. Vi kvinnor måste lära oss bygga upp vår bäckenbottenmuskulatur för inte drabbas av inkontinens och för att förebygga ryggont, livmoderframfall, bäckenbottenuppluckring och ålderskrämpor genom att lära oss knipa rätt. Då får du en stoltare hållning, plattare mage och ett roligare sexliv på köpet.

 

I den här workshopen riktar vi uppmärksamhet till vårt underliv, där vi kommer jobba med både höftöppnare och stärkande yoga samt konkreta knipövningar. I workshopen ingår Karins nya bok, Knip -för bättre sexliv, stoltare hållning och starkare kropp.

 

Avgift 650 kr som betalas i samband med anmälan till p.a.u.s. bg 5719-0845 Swedbank.

 

Välkommen!

16 september kl 14.00 – 16.00

Ashtanga Yoga Gävle

Brunnsgatan 54, 802 52 Gävle

 

Lymfworkshop med

Karin Björkegren Jones

Kom och delta och få en möjlighet att ta del utav Karin Björkegren Jones egna upptäckter och erfarenheter av hur vi kan bistå med läkande och skapande av ett flödande lymfsystem.Ett unikt tillfälle när hon nu besöker oss för andra gången här i Gävle med två workshop i bagaget.

 

Känner du dig ofta frusen och kall? Är dina fötter ömma och svullna? Har du åderbråck? Celluliter? Svullnar dina ben efter att du motionerat? Svullnar dina händer och fingrar lätt? Har du svårt att gå ner i vikt och bli av med de där extra kilona? Har du sömnproblem? Vaknar du med avdomnade ben och armar? Blir du lätt förkyld?

 

Listan kan göras lång på vad som kan vara orsaken på ett trögt lymfsystem. Det lymfatiska systemet är kroppens huvudförsvar mot infektioner. Lymfsystemet har en otroligt viktig roll och är tyvärr ganska styvmoderligt behandlat inom vården. Men det finns en massa du kan göra för att få ett bättre flöde. Om hur du kan väcka liv i ett trögt lymfsystem. Hur du kan lära dig ta hand om det och på köpet må bättre och hålla dig frisk. När jag fick lymfödem, som en biverkning till följd av alla tuffa cellbehandlingar bestämde jag mig för att ta reda på så mycket jag kunde för att minska svullnaden och må bättre. Jag har testat det mesta från vad Landstinget har att erbjuda till alternativa behandlingar och jag lovar, jag ska lära dig allt jag kan. I workshopen kommer vi göra Yoga- och andningsövningar som stimulerar ditt lymfsystem och såklart egenvård. Det du kan göra själv.

 

I kursen ingår min bok Omstart- för en starkare , renare och friskare kropp. Den boken tillägnas mig själv, som en påminnelse av alla omstarter , alla nya val, alla nya steg jag tagit. Små steg och stora kliv, med en vetskap och envishet om att allt jag gör leder mig framåt och gör mig starkare och friskare. Tack jag själv, för att jag orkat fajtas, ifrågasätta vetenskap och för att jag vågat testa nya saker. Allt med en enda sak i sikte - att bli frisk och må bättre. Idag är jag tacksam att jag lever och det med en tillit och tilltro till att kroppen är ett mirakel. Den vill läka om vi hjälper den. Karin Björkegren Jones , författare och yogalärare. Har skrivit böcker, Yoga för kvinnor, Yoga för livet, Yoga erotica, Knip för bättre hälsa, Frisk och strålande hy, Jag vill fan leva, 21 dagar till ett lättare och friskare liv, Omstart- för en starkare , renare och friskare kropp. I workshopen ingår Karins bok Omstart- för en starkare , renare och friskare kropp.

 

Avgift 650 kr. betalas i samband med anmälan till p.a.u.s. bg 5719-0845 Swedbank.

 

Välkommen!

 

info@ashtangayogagavle.se • 070-321 63 55 • Shala: Brunnsgatan 54 Gävle

art for eye

Copyright © All Rights Reserved